Beauty

Chanel opent eerste Beauty Boutique in Antwerpen

Meer dan 100 jaar na de geboorte van Chanel's iconische parfum N°5, opent het huis een universum van schoonheid in hartje Antwerpen.
Reading time 2 minutes
Chanel Beauty Boutique te Antwerpen

Gabrielle Chanel, beter bekend als Coco, wordt gevierd als dè Franse visionaire op gebied van mode, maar het was haar parfum die ze beschermde als haar best bewaarde geheim. In 1921 in haar boutique, aan de rue Cambon in Parijs, kreeg enkel een selecte kring van ‘uitverkoren’ klanten, haar parfum N°5 aangeboden. Meer dan honderd jaar later, kiest het huis Chanel voor Antwerpen om de eerste Beauty Boutique in de Benelux te openen.

1573216528384797 rrr

De Chanel Beauty Boutique strijkt vandaag neer in het kloppend hart van de modestad, De Wilde Zee. Je vindt er parfums voor vrouwen en mannen, make-up, huidverzorging, beauty-accessoires, exclusieve producten en avant-premières alsook een selectie zonnebrillen. De boetiek is een pronkstuk geworden volgens de codes van het Franse huis: witgelakte muren met gouden en zwarte omlijstingen. Een bewijs dat stijl tijdloos is, want het wit-zwart DNA van het meer dan 100 jaar oude modehuis oogt fris en elegant. Zorgvuldig geordende corners en een centraal eiland met een waaier van kleuren, lipsticks en de typische, fonkelende, Chanel omhulsels, nodigen uit om rond te neuzen in het immense aanbod. Uniek aan deze Chanel Beauty Boutique is dat je er de exclusieve parfumlijnLes Exclusifs De Chanel’ kan ontdekken. Een intiem hoekje werd ontworpen met een selectie van prachtige boeken om je volledig onder te dompelen in het universum en de geschiedenis van Chanel. Om je alvast een voorsmaakje te geven van de omvang van het Chanel imperium, loont het de moeite om deze collector's item te zien!

'Beauty begins the moment you decide to be yourself'- Coco Chanel
1573216535356126 ccc

Zoals het de geest van een couture huis uitstraalt, vind je ook in de Beauty Boutique een persoonlijke service. Klanten worden uitgenodigd om de verschillende tinten en texturen van make-up te ervaren en advies te ontvangen van de Chanel beauty experts. De maquilleurs geven je een touch up of staan je bij met tips om die makeup look te perfectioneren en helpen je om je persoonlijk schoonheidsritueel samen te stellen.

1573216542881915 rrrrrr

Korte Gasthuisstraat 20,22
2000 Antwerpen

Open op maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 18u30, zaterdag van 10u30 tot 18u30.

Lees ook

Aanbevolen voor jou