Beauty

Caudalie gaat een spa openen in Brussel

Na een eerste spa te hebben gelanceerd in Brugge opent het Franse schoonheidsmerk Caudalie, dat van de wijnrank haar speerpunt maakte, een nieuw adres in het hart van de Brusselse Louizawijk. Dat zal de liefhebbers van hoogkwalitatieve, uitgepuurde vezorgingen op hun wenken bedienen. U kan er naast de Caudalie producten ook terecht voor bijvoorbeeld een huidanalyse maar eveneens voor een heerlijke kruidenthee tussen al de beauty adviezen door.
Reading time 2 minutes

In hartje Brussel, meerbepaald in de prestigieuze Louizawijk, zal Caudalie op 6 september 2019 neerstrijken ter gelegenheid van de opening van zijn tweede Belgische spa (na de opening van de eerste spa in Brugge twee jaar geleden). Geïnspireerd door Spa Vinothérapie Sources de Caudalie in Bordeaux zal het Brusselse adres opnieuw de iconische codes van het Franse merk - dat van wijnstokken en druiven haar vlaggenschip ingrediënten heeft gemaakt - in de kijker zetten. Dat doet het met kleuren, vormen en materialen om bezoekers zo een sensoriële reis naar het hart van het merk te laten maken. Het decor krijgt een uitstraling in eik als knipoog naar wijnvaten terwijl de druif wordt geëvoceerd in cluster-vormige kroonluchters in brons en marmer uit Carrara zoals ook in de Caudalie Spas. Achteraan de winkel winkel biedt een groot raam een (virtueel) uitzicht op de wijngaarden van het Château Smith Haut Lafitte, waar Caudalie het levenslicht zag. 

De verzorgingen in de cabines staan garant voor een uitzonderlijke ervaring door de vinotherapeuten. De cabines zullen fungeren als cocons van welzijn die volledig breken met drukte van het stadsleven. De pruimkleurige muren en het op maat gemaakte Caudalie-behang met oude wijngravures helpen om de verbinding tussen binnen en buiten helemaal te verbreken. 

In de winkel zelf kunnen bezoekers genieten van zorgvuldig geselecteerde producten en hebben ze de mogelijkheid om de cultproducten van het merk te ontdekken. De deskundige vinotherapeuten zullen ook huiddiagnoses aanbieden. Met behulp van een professionele scanner zullen ze op een paar minuten tijd een huiddiagnose kunnen maken waardoor ze hun adviezen voor elke klant kunnen personaliseren op basis van diens respectievelijke verzorgingsbehoeftes en huidtype. Tot slot bieden ze er bij elk bezoek een Bio Drainante kruidenthee aan, op basis van rode wijnstokken, waarvan u tussen twee schoonheidstips door heerlijk kan genieten.

Caudalie Spa Boutique Brussel, van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u30, 13 Rue Jean Stas 1060, Brussel.

1562922975784566 5043 caudalie bruges brandwall1562922975736989 3756 francsbourgeois spa 3

Tags

bruxelles
soins beauté

Lees ook

Aanbevolen voor jou