Beauty

Cannes 2019: zo krijg je de prachtige make-uplooks van Winnie Harlow en Elsa Hosk

Vincent Oquendo is 'Color Ambassador' voor Shiseido en is aanwezig op Cannes. Zijn taak? Mooie mensen nog mooier maken, zoals Elsa Hosk en Winnie Harlow, voor de première van de nieuwe Tarantino film. Kijk maar mee.
Reading time 4 minutes

De look van Winnie Harlow

Zo zag de make-up eruit die make-upartiest Vincent aanbracht op het Zweedse model Elsa Hosk. Het accent lag op de ogen en hij legt ons uit hoe hij dat deed:

Vincent Oquendo: "Om zwarte cat eyes te maken startte ik met de zwarte Micro LinerInk. Ik tekende aan de hand van korte strookjes een lijn tegen de wimperrand die na de laatste wimper opwaarts loopt, in de richting van haar oor.  Om een intens zwart effect te krijgen bracht ik de 'Kajal InkArtist' aan in de waterlijn van haar oog, in de kleur 'Nippon Noir'. Zowel in de bovenste- als in de onderste waterlijn. Ik gaf de lijn wat meer glans met de 'Arc Liner' en werkte de ogen af met een laagje zwarte mascara van de 'Controlled Chaos MascaraInk, die ik enkel aanbracht op de bovenste wimpers. Haar wenkbrauwen vulde ik op en gaf ik structuur met de 'Brow InkTrio' in 'Deep Brown'. 

Elsa's huid bereidde ik voor met het 'White Lucent Power Brightening Mask'. Daar bracht ik de 'Nars Sheer Glow Foundation' over aan die ik oplichtte met enkele highlightaccenten van de  'Cle de Peau concealer'. Om de foundation te fixeren gebruikte ik wat 'Translucent Loose Powder' op de t-zone. Daarna gaf ik haar gezicht meer diepte met de 'Inner Glow Cheek Powder' in de kleur 'Cocoa Dusk, 'en voegde ik daar de 'Minimalist Whipped Powder Blush' aan toe, in de kleur 'Sonoya', voor een roze, frisse gloed. Om de look af te werken bracht ik de 'Lacquer Ink Lipshine' aan op de lippen, in  de tint 'Vinyl Nude'". 

 

1558529440673780 img 7875

De look van Elsa Hosk 

Ook Winnie Harlow had het geluk om op de première van de nieuwe Tarantino film aanwezig te zijn en daarvoor onder handen genomen te worden door Vincent Oquendo.

Vincent Oquendo: “Winnie's look voor de première was er een in monochroom rood. Ik startte met de 'Kajal InkArtist in Rose Pagoda' en bracht die in laajgjes aan op haar oogleden tot ik een diffuus smoky eye effect kreeg. Ook tegen de onderste wimpers bracht ik een lijntje aan dat ik uitschaduwde voor een smoky effect. Daar zette ik wat 'Essentialist Eyeshadow Palette' oogschaduw overheen in 'Jizoh Street Reds'. Om haar ogen sterk te laten uitkomen lichtte ik de binnenste ooghoeken op met wat 'InnerGlow Cheek Powder'. En nog een spaciaal detail? Ik bracht een oranje lijntje aan in de waterlijn van het oog. Dat werkte ik af met meerdere laagjes van de 'Shiseido Controlled Chaos MascaraInk' in de kleur 'Black Pulse', zowel op de bovenste- als op de onderste wimpers. Haar wenkbrauwen vulde ik in met de  'Brow InkTrio' in de 'Ebony' kleur".Op haar huid dopte ik wat van de 'Nars Sheer Glow Foundation' die ik highlighte met wat 'Cle de Peau'. Met een fluffy borstel mengde ik de foundation en de concealers samen tot ze perfect met haar huid versmolten en haar een mooie, glowy finish gaven. Dat fixeerde ik met wat 'ShiseidoTranslucent Loose Powder' dat ik enkel op haar t-zone gebruikte. De 'Shiseido Inner Glow Cheek Powder' in de 'Cocoa Dusk' kleur bracht diepte, daar voegde ik wat bronzen glans aan toe met de 'Minimalist WhippedPowder Blush' in de kleur 'Ayao'. Enkel op de appeltjes van haar wangen. Haar lippen kregen een laagje 'Aura Dew' in de kleuren 'Solar' en 'Cosmic',  gemixt met wat 'Crystal Gel gloss', voor glanzende nude lippen".

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou