Beauty

Beauty trend: designer 'under eye' bags van Chanel

Wat krijg je als je een beauty trend uit Azië combineert met een liefde voor designer merken? Designer oog patches ofwel het sublieme antwoord op de populaire instagram quote ‘The bags under my eyes are Chanel’.
Reading time 1 minutes
© Chanel

Onze selfies liegen er niet om. De Facetune app is nog steeds een redder in nood om onze walletjes zorgvuldig weg te werken. Gebrek aan slaap, luchtvervuiling, te droge lucht binnenshuis en makeup resten zijn de grote boosdoeners van een vermoeide blik. En laat dat net de dagelijkse kost zijn waar de gemiddelde vrouw mee worstelt.

De trend van gezichtsmaskers die overwaaide uit Azië blijft zichzelf heruitvinden. Een nieuw instagram fenomeen is geboren: oog patches zijn de nieuwe sheet masks. Vooral de fotogenieke under eye bags van Chanel staan hoog op ons musthave lijstje.

‘The bags under my eyes are Chanel’
© Chanel

Behalve dat ze leuk staan op een selfie, zorgen ze voor een wakkere blik in een oogwenk. De twee patches met Chanel logo komen samen met een massageroller die een anti-verouderingsserum met een vitaminecomplex afgeeft. De vitamines B3, C en E zijn essentieel voor een stralende teint. Een combinatie van de twee geeft een verstevigend, gladstrijkend en vochtafdrijvend effect. Dè ingrediënten voor een stralende blik. Maar daarvoor moeten we eerst onze designer bags er af halen. 

Je kan je volgende designer aankoop scoren voor een fractie van pakweg een klassieke Chanel flap bag via deze link.

Lees ook

Aanbevolen voor jou