Beauty

Beauty must-have: de begeerde samenwerking tussen Essentiel Antwerp en Estée Lauder

Één van onze favoriete modemerken, Essentiel Antwerp, dook het co-lab in met beautymerk Estée Lauder. En dat geeft een geweldig resultaat.
Reading time 2 minutes
© Essentiel Antwerp x Estée Lauder

Na het ontdekken van de modesamenwerking van Essentiel Antwerp en jong Antwerps talent Julie Kegels in november, zijn we de collabs met het Antwerpse merk op de voet blijven najagen. Des te blijer we wakker werden toen we op een ochtend de Essentiel Antwerp x Estée Lauder samenwerking tussen onze notificaties zagen staan.

Want dit is niet bepaald een modesamenwerking, en het blijft dit keer ook niet binnen de landsgrenzen zoals we de vorige keer gepresenteerd kregen. Het modemerk heeft namelijk de handen ineengeslagen met het Amerikaanse luxe huidverzorgings- en make-upmerk Estée Lauder om een limited edition beauty pouch te creëren die exclusief verkrijgbaar is in een selectie van Essentiel Antwerp winkels in België en Nederland en online vanaf 25 januari 2022. In de bag, bedrukt met de cheecky tekst 'Kiss My Essentiel Antwerp' vind je drie must-have Estée Lauder lipproducten bedrukt met een eigen ontwerp van Essentiel Antwerp. We love!

/

Hoewel we de twee merken niet direct bij elkaar hadden gezocht valt het op z'n plaats als je weet dat beide merken werden opgericht door buitengewone vrouwen, waarbij een sterke ondernemersmentaliteit aan de basis ligt van het DNA van beide merken. Inge Onsea richtte Essentiel Antwerp op met Esfan Eghtessadi in 1999, terwijl Estée Lauder dat 76 jaar geleden deed.

1643194678874773 dsc 6513
© Essentiel Antwerp x Estée Lauder
1643194651227157 bestee b4pc 2 prod
© Essentiel Antwerp x Estée Lauder

De Limited Edition pouch zal vanaf 25 januari voor 75 € online verkrijgbaar zijn op esteelauder.be, esteelauder.nl, en essentiel-antwerp.com en in een selectie van Essentiel Antwerp winkels in België en Nederland.

Lees ook

Aanbevolen voor jou