Beauty

Armani Privé bottelt de woestijn

Giorgio Armani Privé voegt een nieuwe geur toe aan de Thousand and One Nights-collectie doordrenkt met de oneindige Oriëntaalse pracht: Musk Shamal.
Reading time 1 minutes

De Thousand and One Nights-collectie van Giorgio Armani Privé, gelanceerd in 2010, is een verzameling parfums die samengebracht worden in een zwarte fles met telkens daarop gouden steen. Ze brengen noten van amber, hout, mirre en rozen samen. De laatste toevoeging aan de mysterieuze en dromerige collectie is de "Musk Shamal". Geïnspireerd door de intense, omhullende Oriëntaalse wind waar het naar vernoemd is, is de pure olfactorische belichaming van een sprankelende bries. Giorgio Armani creëert een betoverend verbond tussen de zinderende hitte van de zon en een heerlijk warm briesje; een oriëntaalse ballade van contrasten.

Het iconische en fascinerende muskus thema is gemoderniseerd met rozen, waardoor een heerlijk contrast ontstaat van een elegant briesje en een intense warmte, voor een sprankelende en opwekkende geur. Een combinatie van amber en cederhout zorgt voor een poederige sensualiteit en passie, geïntensifieerd door de subtiele geurnoten van vanille. Deze combinatie wordt verhelderd door de bloemige accenten van rozen en jasmijn, terwijl de vermenging met Noreenal™, een moderne aldehyde met een fris, fruitig en citrusachtig aroma, de muskusachtige wolken meer diepte geeft. Het resultaat is een omhullende en boeiende geur.

1585131969731700 f 81658
"Musc Shamal" Eau de Parfum 100ml spray van Giorgio Armani Privé is verkrijgbaar bij Perfuma voor 215 euro.

Lees ook

Aanbevolen voor jou