Beauty

5 Youtube workouts om thuis fit te blijven

Van je eigen gym in Antwerpen, tot influencers van over heel de wereld. Sportliefhebbers wenden zich massaal tot Youtube. Een sessie bootybuilding van The Brick, of een HIIT training van Caro Daur? Deze 5 workouts doe je vanaf nu elke dag bij jou thuis.
Reading time 4 minutes
Caro Daur

Bootybuilding met The Brick

Dè fitnessclub van het Zuid in Antwerpen laat zijn sport addicts niet in de steek tijdens de lockdown. Bekend om zijn personal training en laatste nieuwe technologie op vlak van fitness, begeeft The Brick zich nu op Youtube met workout videos om je thuis aan het bewegen te zetten. In deze video laat Mikela zien hoe je je billen verstevigt met de ultieme bootybuilding oefeningen. Wij zijn overtuigd, dat de zomer maar snel komt! 

Bootybuilding met The Brick

Boxing workout met Sportclub het Eiland

Sportclub Het Eiland in Antwerpen heeft voor elk wat wils. Hun immense aanbod van sportlessen en disciplines, gieten ze vanaf nu in praktische videos op Youtube om hun community actief te houden. Inspelend op de huidige trends, toont deze video hoe je thuis zelf de Spartaanse discipline van boxing kan integreren in je dagelijkse workout. Bereid je voor op een moordende cardio en spierverstevigende reps. Het voordeel van deze thuis workout? Je draagt wat je wil, zelfs al is dat bitter weinig!

Boxing workout met Sportclub het Eiland

14 min fat burning HIIT workout met Caro Daur in 14 minuten

Caroline Daur is een bekende influencer die er naast een jaloersmakende garderobe ook een killer body op nahoudt. Met 2,2 miljoen volgers op Instagram inspireert ze haar fans wereldwijd door foto's en video's te posten van haar dagelijkse leven. Op vraag van haar volgers deelt ze zelfs de geheimen van haar gedroomde figuur: elke dag maakt ze minimum een 20-tal minuten vrij voor een workout, waar ook ter wereld ze op dat moment is.

Bekijk de video en noteer alvast dit lijstje voor je dagelijkse workout:
1. 10x Toe Touches + 1x Burpee 2. Walkout + Donkey Jump 3. 10x Mountain climbers + 2x Get ups 4. 10x Jump Squats (Dynamic Squat) + 10x Jump Bounces 5. 10x Spider Climbers + 10x Shoulder Taps 6. 10x Jumping Jacks / 10x High Knees 7. Clapping Sit Ups

14 min fat burning HIIT workout met Caro Daur in 14 minuten

Benen, dijen, billen workout met Pamela Reif in 12 minuten

Nog een Duitse influencer met een indrukwekkende following op sociale media. Pamela Reif mag zich gerust de 'queen of Youtube workouts' noemen, want deze fulltime fitness babe haalt tot bijna 1 miljoen views per video. Haar droomfiguur werpt duidelijk zijn vruchten af. Deze workout focust vooral op de billen, zonder de binnen- en buitendijen te vergeten. Verwacht je aan squats, lunges en andere oefeningen waar Pamela wijst op een geperfectioneerde uitvoering om blessures te voorkomen. Wie heeft er nu nog een personal trainer nodig?

Benen, dijen, billen workout met Pamela Reif in 12 minuten

10-minuten abs workout met supermodel Karlie Kloss

Het Amerikaanse supermodel Karlie Kloss is van alle markten thuis. Naast een succesvolle carrière als topmodel - ze liep voor topontwerpers zoals Marc Jacobs, Oscar de la Renta en Versace en was het gezicht van onder andere Swarovski, Adidas, Carolina Herrera en L'Oreal Paris - is Kloss een rasechte entrepreneur. Ze richtte een initiatief op voor vrouwelijke computer codeurs, heeft een lijn van veganistische en glutenvrije koekjes en lanceerde in 2015 haar YouTube-kanaal 'Klossy' waar je het reilen en zeilen van deze bezige bij kan volgen. Dat ze een killer body heeft, hoeven we niet uit te leggen. Ze toont het liever zelf voor in haar Klossy workout videos, zoals deze: als je elke dag 10 minuten vrij maakt voor deze workout thuis, heb je in no time de abs van Karlie.

10-minuten abs workout met supermodel Karlie Kloss

Lees ook

Aanbevolen voor jou