Beauty

Deze 5 kapseltrends kijken we af bij de sterren dit najaar

Nu de winter om de hoek is, grijpen we terug naar onze warme winterjassen en gezellige truien. Met deze kapseltrends voor het najaar geef je een cozy outfit net dat beetje meer spice!
Reading time 2 minutes

'Bratz' updo

Wat betreft fashion en accessoires, zijn de nineties al een tijdje hélemaal terug. Voor kapsels halen we de inspiratie nu ook uit de millenniumperiode. Met name voor één heel specifiek kapsel, bedacht door haarstyliste Danielle Priano, dat is nageaapt van de populaire Bratzpoppen van toen. Je doet je haar in een hoge staart met een zijlijn, je maakt de staart vast met een lok haar en draagt een (zeer prominente) bles aan de zijkant. 

Bella Hadid zette deze haartrend voor het eerst neer op de VMA's. Twee dagen later volgde Kylie Jenner met hetzelfde kapsel op de première van de Netflixdocumentaire 'Look mom, I can fly' van Travis Scott. Sindsdien ging de ene na de andere bekende persoon voor de bijl voor deze redelijk gedurfde look.

 

Lage pony

Is de Bratz updo wat te gewaagd of te veel werk voor jou? Naast de hoge staart, maakt ook de lage, wavy staart een comeback. Nóg beter in combinatie met een scrunchie of als je er twee nonchalante lokken uit laat. Deze haarstijl is snel, gemakkelijk en staat toch chique. Van een low maintenance kapsel gesproken...

Curtain bangs

Voor dit kapsel hoef je allesbehalve urenlang in een kappersstoel te zitten... Het is zo geknipt en het is relatief weinig werk om te verzorgen: bangs, of curtain bangs. Je kan gaan voor nonchalante, messy bangs, of je kan ze uitföhnen. 

Flinterdunne losse lokken

Nog meer nostalgie! Ook voor deze trend gingen we spieken bij de nineties. Draag je haar naar achter, maar laat er twee losse lokken uit. Wie had gedacht dat déze trend ooit zou terugkomen? Wij alvast niet....

Fluffy bucket hats

If all else fails, of als je gewoon écht een bad hair day hebt, ga dan voor de trendy bucket hat. Celebrities zijn er (nog steeds) dol op en wij ook. Ga voor de fluffy variant als het even kan, die maakt je schattig en houdt je warm tegelijk. 

Deze accessoires zullen je outfit nóg meer afmaken. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou