Beauty

17 kapselinspiraties voor mensen met golvend haar

Heb je golvende lokken en ben je op zoek naar wat kapselinspiratie? Bij deze, opgedeeld in kort, halflang en lang golvend haar:
Reading time 1 minutes

De verandering van uiterlijk en kapsels zijn geweldige opties voor degenen die voor een nieuwe esthetiek willen gaan. Toch is dat voor fashionista's met golvend haar misschien moeilijker. De transformatie kan namelijk ongewenst volume kan veroorzaken. Wat natuurlijk niet betekent dat het automatisch een slecht idee is.

Golvend haar past zich goed aan verschillende soorten snitten en styling aan. Of je nu een vrouw bent met een moderne en stedelijke stijl, of iemand die wedt op meer klassieke looks, er zijn verschillende looks om jezelf onder te dompelen in nieuwe esthetiek.

We hebben steeds vaker haartrends opgemerkt die de verschillende haarvormen omarmen en spelen met de mogelijkheden die golvend haar kan bieden. Bangs, bobs en zelfs mullets openen deuren naar creativiteit en, hoewel de medium cut een gemakkelijke optie lijkt om te onderhouden, betekent dit niet dat je je hoeft te beperken. Er is een veelvoud aan opties voor degenen die kort of lang haar willen adopteren en er geweldig uit willen zien!

Bekijk deze kapselinspiraties voor degenen met golvend haar en laat je inspireren.

Kort

Halflang

Lang

Lees ook

Aanbevolen voor jou