Art

COS's nieuwste flagshipstore in Antwerpen combineert mode met design

Afgelopen week opende op de Huidevetterstraat in Antwerpen de nieuwe flagshipstore van Cos. Het in Londen gevestigde label legt de nadruk op zowel mode als design in dit majestueuze, neoklassieke pand.
Reading time 1 minutes
©COS

Op de Huidevetterstraat 36 vind je vanaf nu de nieuwe flagshipstore van Cos in een magistraal pand dat vroeger dienst deed als bank. Ze vieren met deze nieuwe vestiging de invloeden van het merk uit de kunstwereld en het hedendaagse design. 

De COS-huisarchitecten en -ontwerpers combineerden functionaliteit en modern design met de originele details en de charmes van het neoklassieke gebouw. Ook met het milieu werd er rekening gehouden. Onder andere de zuilen in het interieur zijn gemaakt van geüpcycled afvalmateriaal. Als aanvulling op de esthetiek is de ruimte voorzien van handgeplukte meubels van een selectie van ontwerpers waaronder de Belgische studio Muller Van Severen.

1597218150990201 1597154618320258 cos flagship store
©COS

De nieuwe COS Spring Summer 2020 collectie die je kan shoppen in de winkel, bestaat uit vernieuwende materialen zoals plantaardig geverfde stoffen en organisch, gerecycled en hergebruikt katoen. Een selectie van lifesyle producten die je tussen de kleding vindt, versmelt perfect met het prachtige interieur: ook voor kunst, fotografie en design boeken ben je bij COS aan het juiste adres.

Al was het maar om je even met een inspirerend interieur te omringen, dit adresje mag echt niet ontbreken op jouw volgende daguitstap naar Antwerpen. 

COS
Huidevetterstraat 36,
2000 Antwerpen

Lees ook

Aanbevolen voor jou