Travel

We hebben de perfecte plek gevonden om Oud en Nieuw te vieren dit jaar

Een adembenemend zicht op het Zoniënwoud, ontspannen aan het zwembad en een 4-gangenmenu... Wat wil je nog meer op oudejaar? Le Dolce van Wyndham La Hulpe Brussels doet er alles aan om het nieuwe jaar goed in te zetten en zijn gasten op een unieke ervaring te trakteren, zelfs in deze bijzondere periode van sociale inperkingen.
Reading time 2 minutes

Meer dan ooit voelen we de behoefte om samen te komen, los te laten en een goede tijd te hebben. En terwijl we dit seizoen op een heel bijzondere manier op de feestdagen zullen klinken, biedt Le Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels, een 4-sterren Hotel & Resort dat ideaal gelegen is in het hart van het Zoniënwoud, een unieke formule aan om het nieuwe jaar goed in te zetten. Quality time gegarandeerd, met de nodige maatregelen die door de huidige gezondheidssituatie in acht worden genomen, weliswaar.

1606732737279801 dolce la hulpe brussels corner suite 1417852
© Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels

Alles is bedacht om een magisch moment door te brengen: ontvangst in de late ochtend van de laatste dag van het jaar en het ontdekken van een kamer met panoramisch uitzicht op het bos van Soignes. Na een ontspannend moment aan het zwembad, na reservering, of een wandeling in het bos, opent het Argan restaurant, ondergedompeld in de sfeer met een Jazz Quartet dat live muziek speelt, eindelijk zijn deuren voor de gasten van het Resort voor een uitzonderlijk feest. Op het programma: champagne, amuses en hapjes, een 4-gangen menu, wijn... En ook een vegetarisch menu zodat iedereen aan zijn trekken komt.  

De eerste dag van het nieuwe jaar, is er een betere manier om dat in te zetten dan een brunch? Na een rustige nacht (ja hoor, feestjes zijn nog steeds verboden) en een wake-up call door het gezang van vogeltjes, is het tijd voor de nieuwjaarsbrunch. Met de kamer die tot 18.00 tot je beschikking blijft, is er nog tijd om te genieten van een laatste wandeling, of een laatste duik in het zwembad. Een uniek moment om door te brengen in Le Dolce van Whyndham La Hulpe voor dit einde van het jaar dat, meer dan ooit, hoop en dromen van verandering inspireert.

Tags

restaurant
hotel

Lees ook

Aanbevolen voor jou