Travel

Net open : Sonop tented lodge in Namibië (überluxueus kampeergenot)

Het moeten niet altijd de hagelwitte loungezetels zijn aan de Plage de Pampelonne of een feestje bouwen in El Chiringuito. Af en toe wil een mens echt op avontuur. Goed nieuws: deze zomer opent de Sonop Tented Lodge in Namibië. In je koloniale tent met ligbad, boxspring en sterrenkijker besef je snel dat het niet luxueuzer en romantische wordt dan hier.
Reading time 2 minutes

Namibië is een perfect kennismaking met het Afrikaanse continent voor diegenen die een eeste keer richting Afrika trekken. Namibïe is misschien wel het meest Westers geïnspireerde stukje Afrika. Voor all duidelijkheid: je bent wel degelijk in Afrika. De natuur is immens en bijzonder divers, de mensen zijn er warm en gastvrij en wanneer je rust zoekt, dan ga je die in Namibië vinden ofwel nergens. 

Wil je het helemaal avontuurlijk dan kan je vanaf deze zomer terecht bij de Sonop Tented Lodge in Namibië. Een tentenkamp ? Jawel, maar ééntje om u tegen te zeggen. De Sonop Tented Lodge ligt bij de zuidelijke rand van de Namibische woestijn in de regio Karas in een buitengewoon natuurreservaat. Sonop is gemaakt in de vorm van een luxe tentenkamp gebouwd op de top van een rotsformatie. Tien weelderige tenten nodigen je uit om het leven van de rijke ontdekkingsreizigers van weleer te leven, ergens aan het begin van de twintigste eeuw. Net als die reizigers die hun geliefde huizen ruilden voor de woeste Namibische woestijnduinen zullen de gasten van Sonop een voorproefje van het leven in volledig isolement ervaren terwijl ze genieten van het comfort van hun accommodatie.

1563523787637160 sonop scenic flight 3 zannier hotels1563523787545756 sonop pool area 1 zannier hotels
1563523787528769 sonop nature drive 1 zannier hotels1563523787333539 sonop dinner 3 zannier hotels
1563523787358312 sonop bedroom 3 zannier hotels1563523787107736 sonop bathroom 3 zannier hotels

© Photo Courtesy of Zannier Hotels

De tenten bij Sonop Tented Lodge zijn uitgerust met ligbad, boxspring, sterrenkijker en wat nog meer. Aan luxe zal het je in dit afgelegen stukje Namibië dus zeker niet ontbreken. Wat je snel zal ervaren in de Namibische woestijn is dat je lichaam haast als vanzelf in een soort van natuurlijk rusttoestand terecht komt. Een heerlijk gevoel. Wil je wat avontuur in de Namibische woestijn, dan zal je je keus niet opkunnen: een avondlijke tocht met duinbuggy's tussen de zandduinen (spannend), een diner onder de sterren aan een luxe-kampeertafel pal in de woestijn terwij je de hyena's in de verte hoort huilen (nog spannender), een tocht met een luchtballon over de zandduinen bij het ochtendgloren (fantastisch), of een wildlife trip op zoek naar de de big five (avontuurlijk).

 

1563524286474288 yoga nature retreat 5 landscape zannier hotels

© Photo Courtesy of Zannier Hotels

Op zoek naar nieuwe horizonten, romantiek en je heel even voelen als een echte ontdekkingsreiziger ? Dan kan je vanaf nu dus naar de Sonop Tented Lodge in Namibië. Bij Sonop Tented Lodge organiseren ze ook thematische verblijven zoals een yoga- en natuurretraite eind november dit jaar. Sonop Tented Lodge is onderdeel van de internationale Zannier hotelgroep die vanuit Gent (België) wordt uitgebouwd. Bon voyage ! 

Tags

hotspot

Lees ook

Aanbevolen voor jou