Travel

De 5 meest Instagrammable plekken in Dubai

Het in Dubai gevestigde supermodel Elvira Jain jaagt op de beste plekken in Dubai om je innerlijke supermodel te ontketenen.
Reading time 3 minutes

Zet je camera's klaar, want het is tijd voor ons om te poseren! De futuristische stad Dubai is een echte droombestemming en een van de meest fotogenieke plekken ter wereld. Dankzij de majestueuze wolkenkrabbers, prachtige parken, prachtige bloemeninstallaties, eindeloze snelwegen en waanzinnig mooie uitzichten zijn er talloze plekken om foto's te maken in Dubai.

Als je op zoek bent naar de meest instagrambare plekken in Dubai, ben je hier op de juiste plek! Hier zoekt supermodel Elvira Jain en een oude inwoner van Dubai naar de beste en meest insta-waardige plekken in Dubai om je foto's te maken met hun exacte locaties en een heleboel handige tips over wanneer te bezoeken of hoe er te komen.

 

1. LA MER

La Mer, een van de nieuwste attracties en gezinsvriendelijke bestemmingen in Dubai, is meteen een favoriet voor inwoners en bezoekers van Dubai, omdat het alles heeft wat je nodig hebt voor een perfect weekend en vakantie. La Mer heeft toegang tot het strand, een scala aan luxueuze restaurants, een waterpark en een mini-pretpark waar kinderen en gezinnen van zullen genieten. Overal in La Mer is het fotogeniek, zoek gewoon een van hun artistiek beschilderde muren en poseer!

1629271194167226 image 2

2. AL SEEF

Het onlangs gerenoveerde Al Seef by Meraas is een andere fotowaardige bestemming in Dubai. De oude Dubai-sfeer met lokale markten, steegjes en de kreek als achtergrond is echt een magische ervaring. Maak wat foto's midden op de markt in contrast met de levendige kleuren en texturen van de markt.

1629271194425507 image 3

3. BURJ AL ARAB

Je bent niet in Dubai geweest als je geen enkele foto hebt met de iconische Burj Al Arab. Deze elegante schoonheid bevindt zich aan de Jumeirah-weg en voor is misschien wel de de perfecte plek om deze architectuur vast te leggen op de weg net voor de ingang.

1629271194700542 image 4

4. DE HAVEN VAN DE KREEK VAN DUBAI

De Dubai Creek Harbor, een van de nieuwste ontwikkelingsgebieden van Dubai, wordt de thuisbasis van de nieuwe hoogste toren ter wereld. Dit gebied heeft een jachthaven, woonwijk, hotel en restaurants. Met een niet zo drukke omgeving is het echt een perfecte fotoplek in Dubai.

1629271195000311 image 5

5. BURJ KHALIFA

Verlaat Dubai nooit zonder een foto te maken met de prachtige Burj Khalifa. Dit iconische gebouw vertegenwoordigt Dubai op veel manieren. Tip: maak een wandeling over de Downtown Boulevard en maak foto's in dat gebied, want dan heb je een vrij uitzicht op de toren met wat bomen en andere elementen op de achtergrond.

1629271195323302 image 6

Lees ook

Aanbevolen voor jou