Travel

Bella Hadid en Hailey Bieber zijn gespot op een jacht in Italië

De twee Amerikaanse modellen kwamen Europa binnen tijdens de pandemie. We leggen de zaak uit.
Reading time 2 minutes

Hoewel in de meeste plaatsen in de States nog steeds sprake is van sociaal isolement, keren andere landen langzaam terug naar de gebruikelijke maatschappij, zij het voorzichtig. Dit is het geval in Italië, dat na een lange periode van angst de activiteiten aan het opstarten is en bezoek krijgt van niemand minder dan Bella Hadid en Hailey Bieber!

De modellen waren deze week te zien op een jacht in Italië, genietend van het warme weer en het moment van ontspanning, in bikini's en opgestoken kapsels.

 

Volgens E! Reisden de modellen strikt naar Italië om hun werk te doen. Bella en Hailey reisden naar verluidt met een privéjet en werden gezien toen ze een mondmasker en handschoenen droegen toen ze van boord gingen.

In de publicatie staat ook dat alle betrokkenen bij het werk zijn getest op COVID-19 en dat alle veiligheidsmaatregelen zijn getroffen.

Op het einde van hun werkdag maakten ze van de gelegenheid gebruik om de middag op de jacht door te brengen. “Ze zagen er allebei ontspannen uit en waren erg blij om daar te zijn. Ze genoten gewoon van hun ontspannen dag ”, onthult een bron.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou