Juwelen & Horloges

Van blog tot juwelenlijn: Belgische Sofie Valkiers en haar liefde voor diamanten.

Na 3 succesvolle stijlgidsen uit te brengen, waagt Sofie Valkiers zich aan een diamanten juwelenlijn. Geboren, getogen en nu ook geslepen in Antwerpen.
Reading time 1 minutes
© Valkiers

Na het uitbrengen van 3 boeken over stijl advies, waagt Sofie Valkiers zich nu ook aan een juwelenmerk. Geboren en getogen in Antwerpen, breidde ze haar territorium al gauw uit tot ver buiten onze contreien. Met haar modeplatform Fashionata liet Sofie Valkiers als één van de eerste Belgische bloggers zich opmerken bij grote modehuizen als Dior en Chanel. Een pak once-in-a-lifetime ervaringen en front row seats later, vindt ze dat het tijd is om haar eigen label te starten. Valkiers is de naam van haar diamanten juwelenlijn. Een logische keuze, want Sofie is na al die jaren nog steeds verknocht aan haar thuis Antwerpen, de hoofdstad van de diamanten.

De debuut collectie van Valkiers bestaat uit halskettingen, hangertjes, ringen en oorringen. Elk stuk is met de hand gemaakt in een atelier in Antwerpen en bestaat in een geel-, rosé- en wit-gouden uitvoering in 18 karaats goud. Bij elk stuk springt een schitterende ster in het oog. Een symbolisch en tijdloos juweel, die achteloos bij elke look of trend past.

Benieuwd naar onze wishlist? Bekijk ze hieronder.

Lees ook

Aanbevolen voor jou