Juwelen & Horloges

Girl On Kicks ontwerpt eigen juwelencollectie voor Jukserei

Sanne Poeze aka. Girl on Kicks staat wereldwijd bekend om haar passie voor sneakers en streetwear. Voor haar limited edition collectie voor Jukserei liet ze zich inspireren door sneakers, de gewaagde looks van de jaren '80 en de Scandinavische stijl van merk. Zo brengt de collectie een nieuwe interpretatie van “The Golden Girl” voor de 21e eeuw.
Reading time 1 minutes

De kans is groot dat als je van sneakers houdt, je wel eens gehoord hebt van Sanne Poeze aka @girlonkicks. De in Nederland geboren creatieve duizendpoot, staat voornamelijk bekend om haar uitgebreide collectie schoenen, maar is zoveel meer dan een sneakerverzamelaar en modeliefhebber - ze heeft een carrière en een leven opgebouwd uit het  schrijven, fotograferen en creëren van content rond wat ze leuk vindt: sneakers. Nu, afgezien van het feit dat ze voor velen een sneakermuze is, vertaalt ze haar liefde voor streetwear naar de wereld van design en creëerde ze een limited edition juwelencollectie onder de naam GOLDEN GIRLS bij het Berlijnse juwelenlabel Jukserei.

Het is de eerste keer dat Jukserei een samenwerking start met een onafhankelijke gastontwerper en de CEO & Designer van Jukserei, Chanette Anderson, kijkt er heel erg naar uit: “De samenwerking met Sanne was een droom! Het was een leuk uitdaging om onze tijdloze- en scandi-stijl te combineren met haar gedurfde en sprankelende attitude. Vanaf de eerste dag bracht ze veel ideeën en haar passieinspireerde het ontwerpproces. Dit maakte het gemakkelijk om vrij snel te achterhalen in welke richting deze collectie ons zou brengen. We houden van het resultaat en hopen dat zowel onze trouwe klanten als haar community dat ook zullen doen.”

De GOLDEN GIRLS collectie is nu beschikbaar op de website van Jukserei.

Golden girls

Lees ook

Aanbevolen voor jou