Juwelen & Horloges

Deze 3 heldinnen schitteren in Messika's nieuwste campagne

Voor de nieuwste campagne Lucky Move stelt Messika haar 3 nieuwe heldinnen voor. Diamanten zoals je ze nog nooit zag: speels, stoer en sexy.
Reading time 2 minutes
Jessica

Nadat Gigi Hadid jarenlang het boegbeeld was van het trendy, high end juwelenmerk Messika, kiest het merk deze keer voor 3 nieuwe gezichten. Of beter Heroines, zoals oprichtster Valérie Messika ze noemt.

Kate Moss, Joan Smalls en Sylvia Hoeks vormen samen het nieuwe power trio. "Ik wou een trio van meisjes creëeren, een gang die vrouwen in al hun diversiteit representeren waarvan elke vrouw, ongeacht hun leeftijd, een ander type schoonheid belichaamt.", aldus Valérie.

Kate Moss was een logische keuze volgens Messika. Als mode legende en rock n’ roll icoon bewijst Moss dat zij het ultieme symbool voor vrijheid is, ondanks haar leeftijd. Joan Smalls daarentegen geeft met haar spectaculaire looks een dosis eigentijdse glamour aan de campagne. Als laatste in het rijtje valt de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks op met haar afgeschoren haar en edgy voorkomen. Een trio met ballen.

De nieuwe collectie Lucky Move is er één die zich baseert op het speelse en dynamische aspect van diamanten. Bij elke beweging schittert een diamant opnieuw. Geluksbrengers zoals medaillons en talismans dienden als inspiratie. De collectie bestaat uit hangers, oorringen, armbanden en ringen in verschillende geometrische vormen. De absolute showstopper is de choker met aaneengeschakelde cirkels bezet met diamanten. Voor vrouwen met pit van wie hun portie bling gerust wat speels mag zijn.

1567505926743554 messika paris lucky move x kate moss mert marcus

Het merk is in 2005 opgericht in Parijs door Valérie Messika, en kan sinds het prille begin een hoop it-girls tot haar gevolg rekenen. Onder andere Beyoncé, Selena Gomez, Card B, Olivia Culpo zijn fan van de trendy diamanten. Ontdek de collectie hieronder, die in september uitkomt.

Lees ook

Aanbevolen voor jou