Mode

Lingerie: hot en upcoming niche lingeriemerk gespot!

Lingerieliefhebbers, wrijf alvast in je handen, want dit upcoming lingerie merk 'Zhilyova Lingerie' uit Kiev heeft heel wat in zijn mars. De designs zijn helemaal in de tijdsgeest van vandaag en combineren ultra vrouwelijke- met uiterst strakke elementen. Zoals zwarte, minimal setjes in transparante gaas die worden opgewaardeerd met jarretels. Heel 'Instagrammable' allemaal!
Reading time 3 minutes
@zhilyova_lingerie

Het merk gebruikt hoogwaardige Franse- en Italiaanse stoffen. Je zou het de meer hedendaagse versie van 'Aubade' kunnen noemen. De transparante stoffen uit de collecties zijn ondertussen een handelsmerk geworden. 

Wie de Instagrams van Zhilyova Lingerie gade slaat zal dan ook instant verleid zijn om zich in jarretels te hullen en zich net zo sexy te voelen als de wulpse (en zeer goed gekozen) ambassadrices van het merk. De ontwerpster Valery Zhilyova begon met het maken van handgemaakte lingerie op maat, voor klanten. Wat uiteindelijk uitgroeide tot het creëren van een eigen merk. Maar nog steeds kiest Valery ervoor om de productie in eigen handen te houden. De de ateliers bevinden zich dan ook in hetzelfde gebouw als haar showroom. Zo behoudt ze het contact met haar cliënteel en kan ze haar designs blijven afstemmen op hun noden en wensen. Want ze wil ze niet enkel boudoire lingerie maken die mooi oogt, het moet ook een maximum aan comfort bieden.

Het merk bestaat nu vijf jaar maar is voorlopig onbekend in België. Al zal dat niet lang meer duren! Via de website kan je de lingerie nu wereldwijd bestellen: zhilyova.com. Bovendien hebben Italië, Rusland, Litouwen, Turkije, Japan en Koeweit ondertussen al een winkel van Zhilyova Lingerie. 

En wat we ook altijd graag horen is dat de createurs de natuurlijke schoonheid van de vrouw in de verf willen zetten, en dat er geen speciale gelegenheid hoeft te zijn om mooie lingerie te dragen. Want die draag je tenslotte in eerste plaats voor jezelf, uit 'selflove', zodat je blij bent met wie je bent wanneer je in de spiegel ijkt. En zo denken wij er ook over! Waar is die bankkaart?

 

 

 

 

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou