Mode

Dior x Rimowa ontwerpen reiskoffers voor gypsetters

Vergeet 'travel light'! Sinds Dior en Rimowa hun eerste gezamenlijke capsulecollectie lanceerden, dromen wij luidop van reizen met zoveel mogelijk koffers en carry-ons. Want deze collectie van reiskoffers en handige hard cases is het toppunt van luxe. Een musthave voor jetsetters en gypsetters.
Reading time 1 minutes
Dior x Rimowa

...het Zweedse modelabel en het nineties sportmerk komen voor een tweede keer samen voor een collab! Nadat de eerste collectie als warme broodjes over te toonbank vlogen, vonden de twee het duidelijk tijd om deze zomer opnieuw een sportief randje te geven aan een aantal klassiekers. En klassiekers zijn het zeker! Weekday heeft voor deze collectie namelijk een aantal FILA-archiefstukken in een nieuw jasje gestoken met een fris kleurenpalet. Denk hierbij aan neongroene sporswear, koraalroze jassen, beige broeken en blauwgrijs sportbeha's, Disruptor-sandalen en Fila 95-sneakers.

 

Kun je nog meer goed nieuws verdragen? Je hoeft namelijk niet lang te wachten om je favoriete item van deze 25-delige streetwear collectie te bemachtigen! De collectie ligt namelijk al per 11 juli in de winkels. 

 

 

Brother Vellies

De oprichter van Brother Vellies, Aurora James, heeft het merk gecreëerd met de bedoeling de traditionele Afrikaanse ontwerpen levend te houden. Deze schoudertas met krokodillenreliëf heeft een afneembare riem die in Kenia uit hardhout is gesneden.

Brother Vellies Ghana schoudertas, $ 1.250, Brother Vellies

De meest levendige
YouTube

Top "Princess", Orseund Iris, 541,60 €.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou