Art & Culture

Nazomeren in eigen land: uit tips in Knokke

Waar kan je beter nazomeren dan aan de Belgische kust? 5 tips om het laatste weekend van de zomervakantie in Knokke door te brengen.
Reading time 2 minutes
My Knokke-Heist

Art Tour brengt je langs insider adresjes

De liefde voor eigen kust zit er in Knokke-Heist ingebakken. Een culinair onderonsje in een sterrenrestaurant, een nieuwe outfit shoppen in één van de talloze designer boetieks of een vernissage in een kunstgalerij. Tijdens de art tour ontdek je met een elektrische city mobile alle troeven van Knokke kennen op een duurzame manier. Een gids neemt je mee op sleeptouw langs hedendaagse beeldhouwkunst, kunstgalerijen en culinaire stops waar je geniet van een gastronomische hapjes en een glaasje bubbels. De perfecte dag activiteit zowel individueel als in groep. De Art Tour loopt nog tot en met 14 september, meer info vind je hier.

Interieur pop up shops

Traditiegetrouw strijken elk jaar talrijke pop up shops in Knokke neer. Bij deze pop ups kan je onder meer terecht om je interieur in een nieuw kleedje te steken.


Marie-Marie, Kustlaan 94, Knokke
De Belgische speciaalzaak in bed- en badlinnen. Marie-Marie viert dit jaar niet alleen hun 40ste verjaardag, maar is ook tot september 2019 aanwezig in Knokke met een zomerse pop-up. 
 

Furnified, Lippenslaan 231, Knokke
Voor de tweede keer komt de Belgische online meubelwinkel Furnified met zijn pop-up store naar Knokke. Furnified staat bekend om zijn betaalbare unieke meubels. In hun pop up vind je zowel nieuwe collecties als gekende klassiekers verspreid over 170m2 winkelruimte. Nog tot 30 september kan je er terecht voor de mooiste deco- en interieur spullen.

Fotogenieke reddings post

De nieuwe kustwachtpost in Knokke is er eentje die vraagt om een strandwandeling met sightseeing. Ter hoogte van het Lichttorenplein is deze nieuwe post met zijn gele kleur en unieke vorm een echte eye-catcher. In combinatie met een heldere blauwe licht is dit een perfecte backdrop voor een kiekje aan zee.

50ste jaarlijkse vuurwerk festival

De nieuwe kust wacht post in Knokke is er eentje die vraagt om een strandwandeling. Ter hoogte van het Lichttorenplein is deze nieuwe post met zijn gele kleur en unieke vorm een echte eye-catcher. In combinatie met een heldere blauwe licht is dit een perfecte backdrop voor een kiekje aan zee.

Lees ook

Aanbevolen voor jou