Art & Culture

Maluma lanceert nieuwe hit met Madonna

Zoals beloofd bracht Madonna haar nieuwe hit 'Medellin' uit, in samenwerking met de Colombiaanse Maluma. Dit is het eerste nummer dat de queen of pop uitbrengt in vier jaar.
Reading time 2 minutes

Het laatste werk dat we van Madonna hoorden dateert van het album "Rebel Heart" in 2015. 

De nieuwe singel is het resultaat van een ontmoeting tussen Madonna en Maluma in februari van dit jaar. En de samenwerking in de studio verliep blijkbaar vlot want ze namen meteen ook nog een tweede nummer op, " Bitch I'm Loca" - dat zowel Maluma als Madonna in hun nieuwe album zullen opnemen.

"Het klinkt zo onwezenlijk voor mij. Ik geloof het nog steeds niet, maar het is echt! ", vangen we van Maluma op via zijn sociale netwerk, wanneer hij praat over zijn nieuwe singel. Op de cover van "Medellin" wordt hij omhelsd door Madonna die verkleed is als bruid. De clip van het nummer werd reeds opgenomen en gaat komende woensdag (24/04) om 17.00 uur in première -met wereldwijde exclusiviteit- op MTV. 

En nog een superpromotiestrategie? Madonna neemt rechtstreeks deel aan een live-optreden vanuit Londen en Maluma vanuit Miami, om met de fans te communiceren.

Lees ook

Aanbevolen voor jou