Travel

Wanderlust: leven als een sultan in Marrakesh

Perfectie bestaat niet. Of toch wel? Werkelijk alles aan La Sultana klopt. Ontdek een oase van luxe in het hart van Marrakesh.
Reading time 1 minutes

Midden in de duizenden jaren oude kashba, het bruisende, enerverende maar ook lawaaiige centrum van Marrakesh vol met mensen en marktkraampjes, vind je een oase van zen en rust. Een klein laantje leidt naar een gouden poort, waarachter een aards paradijs schuilgaat in de vorm van het luxevijfsterrenhotel La Sultana. Hier klinken alleen zingende vogels en vredig geklater van fonteintjes en geuren talloze bloemen die de paleistuin sieren. Een warm ontvangst met muntthee en zoete lekkernijen is de belofte voor een magisch verblijf in dit betoverende oord.

Werkelijk alles klopt hier: van de elegante patio, met zwembad omringd door zachtjes ruisende palmbomen, tot het dakterras met adembenemend uitzicht over de stad en de besneeuwde toppen van het omringende Atlasgebergte. Ultiem genieten is het ook in de award-winning spa die doet denken aan een klassiek Romeins badhuis met turkooizen zwembad, versierde zuilen, hoge plafonds en majestueuze bogen, terwijl je in de intieme hammams weldadige beauty- en ontspanningsbehandelingen kunt ondergaan. La Sultana is een feest voor alle zintuigen.

 

La Sultana Marrakech 
www.lasultanahotels.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou