Travel

Van roze naar groen: dit zijn de kleurrijkste stranden ter wereld

Hoe zit het met het toevoegen van meer kleuren aan uw volgende bestemming?
Reading time 4 minutes

Ontbreekt de zomer? Hoewel de temperaturen in Brazilië laag zijn, dromen we van paradijselijke stranden en zeebriesjes. Een reis naar een geweldige stad in het land of zelfs een internationale bestemming, er is iets dat niet mag missen: ongelooflijke stranden en vol kleur! Met kleurrijke zandstranden, prachtige zee en adembenemende landschappen. Bekijk hier de kleurrijkste ter wereld!

Prince Edward Island, Canada

Met donkerrode stenen is het contrast met de zee veel klikken waard!

 

Pfeiffer Beach, Californië

Pfeiffer Beach, Californië

Weg van je favoriete surfbestemmingen, ligt Pfeiffer in de Big Sur en wordt gemarkeerd door zand met blauwe en lila glans.

 

Xi Beach, Kefalonia

Het Griekse eiland Kefalonia ligt buiten de gebaande paden, maar het Xi Beach-strand charmeert mensen van over de hele wereld vanwege de oranje zand en turkooisblauwe zee.

 

Hyams Beach, Australië

Stranden met wit zand komen veel voor in Brazilië, maar niet zo wit als dit. Volgens het Guinness Book werd het strand van Hyams beschouwd als de witste ter wereld!

 

Punaluu Beach, Hawaii

Vanwege de vulkanische rotsen heeft dit strand op Hawaï zwarte zandstranden zoals steenkool! Het krijgt een mooi contrast met de zee en de kokospalmen die een bijna tropische uitstraling geven.

 

Komodo, Indonesië

Met roze zand en een blauwe zee werd dit strand beroemd in Indonesië vanwege dit verbazingwekkende contrast! Snorkelfans houden ook van de sport in de omgeving.

 

Horseshoe Bay, Bermuda

In het zuiden van Bermuda ligt dit geweldige strand, met helder roze zand en blauwe zee!

 

 

Shelter Cove, Californië

Met grijs zand heeft Shelter Cove een andere uitstraling dan verwacht van een strand in Californië, maar het ziet er ongelooflijk uit met de groene vegetatie eromheen.

 

Whitehaven Beach, Australië

Met een ongewone look en dat zorgt voor een echte optische illusie is dit strand in Australië echt geweldig! De zee loopt uit in verschillende rivieren en creëert een werkelijk ongelooflijk uitzicht van bovenaf.

 

Papakolea, Hawaii

Gelegen op het grootste eiland van Hawaï, is het zand van Papakolea olijfgroen! De ongebruikelijke kleur wordt nog opvallender in vergelijking met de turkooisblauwe zee.

 

Jökulsárlón, IJsland

Met zwart zand heeft dit strand een ongelooflijke uitstraling! De plaats is zo koud dat er ijsformaties ontstaan, waardoor landschappen ontstaan die shootings waard zijn!

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou