Travel

Sha Wellness Clinic: het pensioen om te weten om het jaar goed te beginnen

Allergisch voor strenge en ultra restrictieve pensioenen? We wedden op de Sha Wellness Clinic, epicentrum van welzijn van internationale faam met een holistische en epicurean aanpak.
Reading time 3 minutes

De plaats

We presenteren niet langer de Sha Wellness Clinic , leider van 5-sterrenretraites waar de rijken en beroemdheden graag hun gezondheid in alle discretie herstellen. Een onberispelijke tempel van welzijn en gezond leven, het smetteloze gebouw op de hoogten van Alicante trekt de internationale gelukkigen aan, enthousiast over zijn oorspronkelijke aanpak die een revolutie teweegbrengt in onze zaken van leven en ons voeden. De richtlijn van dit vlaggenschip van het wellness-imperium, opgericht door de familie Bataller, waar CEO's van de grootste multinationals, leden van de internationale Gotha en modegratin en showbusiness schouders nemen in een gedempte omgeving? Help ons ouder en beter te worden dankzij een droomteam van specialisten in preventieve geneeskunde.

Voeding, lichaamsbeweging, mentale balans: elk aspect van onze gezondheid wordt onder de loep genomen tijdens privé-overleg met een team van uitgekozen artsen en experts. Zodra we aankomen in dit smetteloze glazen gebouw, dat doet denken aan de futuristische sfeer van bepaalde afleveringen van Black Mirror , kiezen we onze voedselroutine voor de komende dagen uit de drie beschikbare opties, allemaal vegetarisch en meestal glutenvrij.

Sha (hebzuchtig en genereus), Biolight (meer beperkend) en Kushi , voor asceten en de meest gemotiveerde die hun spijsvertering diepgaand willen ontgiften. Smakelijk en gevarieerd, deze menu's die u naar wens kunt afwisselen en aanpassen, helpen ons om onze gerechten op orde te brengen, zonder in te boeten aan tafel.

Gewichtscontrole, detox, anti-aging of rebalance: de Sha Wellness Clinic biedt op maat gemaakte programma's, gericht op de minst problematische. Ongeëvenaarde expertise die nieuwsgierigen van over de hele wereld aantrekt en die zijn onweerstaanbare groei met succes voortzet, aangezien de familie Bataller de opening van twee nieuwe Sha Wellness- centra in de komende drie jaar heeft aangekondigd, in Mexico en de Emiraten .

/

Wij houden van

- De Sha Wellness- filosofie, duizend mijl van draconische en sado-masochistische behandelingen. Een diep transformerende ervaring, waarin je leert jezelf te onderwijzen en nieuwe gezonde gewoonten, nuttige schatten te verwerven die je de rest van je leven aanvraagt.

- Het alomtegenwoordige smaakgenot en de bijzondere zorg voor maaltijden die echt het verschil maakt met zijn concurrenten. Er is hier geen sprake van jezelf uithongeren, je leert nieuwe gezondere smaken ontdekken en je smaak ontwikkelen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet, het basiselement van een gezond lichaam.

- De zonovergoten suites, zo mooi als comfortabel, met een duidelijk zicht op de natuurlijke elementen; een integraal onderdeel van het zelfzorgproces dat wordt ervaren in de Sha Wellness Clinic en dat de nek draait op ontvangen ideeën: het is niet nodig om jezelf op te sluiten in een kloosterruimte om voor jezelf te zorgen.

- Misosoep, een onveranderlijk ontbijtritueel. Een reflex die in het begin zeker verrassend is, maar die niet te stoppen is voor het spijsverteringscomfort en opvalt als de beste bondgenoot van een platte buik.

- De controle van cognitieve functies beheerd door Dr. Ribeiro , uitstekende neuroloog die onze geestelijke gezondheid en het verouderingsproces van onze hersenen beoordeelt door middel van leuke oefeningen en een gedetailleerde vragenlijst.

- Individuele sportcoaching, waarbij de instructeur de tijd neemt om een realistisch sportprogramma te ontwikkelen dat volledig is aangepast aan onze doelen en onze manier van leven.

- Kooklessen perfect geschikt voor beginners, waar goede humor heerst; zelfs de meest vuurvaste in de keuken ontdek sappige, evenwichtige recepten die gemakkelijk te reproduceren zijn wanneer u thuiskomt.

 

Informatie en reserveringen op https://shawellnessclinic.com/

Lees ook

Aanbevolen voor jou