Travel

Reistrend: magische wellness bestemmingen in 2020

En wat als je volgende reis ook een waanzinnige wellness bestemming is? Ontspanning en avontuur, dat zijn de hoofdingrediënten van onze droomvakantie in 2020. Dit zijn de vier mooiste wellness bestemmingen over heel de wereld.
Reading time 3 minutes

Heb jij al reizen op de planning staan? En wat dacht je ervan om je volgende bestemming te combineren met een onvergetelijke wellness ervaring? Kwestie van de batterijen op te laden na een lange vlucht. Van New York tot Namibië, dit zijn dè trendy wellness bestemmingen voor 2020!

Shou Sugi Ban House - New York

Klaar om je onder te dompelen in een holistische retraite? De Shou Sugi Ban House in New York biedt een sereen toevluchtsoord om te genieten van de magie en de helende kracht van de natuur. Dit hotel biedt wellness-, voedings-, fitness- en meditatie-behandelingen in een omgeving waar duurzaamheid en 'discrete luxe' centraal staan. In de wellness vind je een uitgebreide waaier aan lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, èn therapeutische en helende massages zoals reiki en aromatherapie.

/

Sonop - Karas, Namibië

Dit waanzinnig luxe hotel ligt in het zuiden van de Namibische woestijn en steekt als een machtig tentenkamp op uit het rotsachtig landschap. Plan hier een paar dagen in het Sonop hotel om in contact te komen met de pure natuur en te genieten van een geweldig uitzicht met een magische zonsondergang. Trek er op uit, te paard of plan een safari excursie om wilde fauna te observeren zoals hyena's en luipaarden. Na een dag vol avontuur, geniet je bij voorkeur van een lokale wellness behandeling met speciale ingrediënten zoals  duinzand, marula, mopani, mirre olie en Namibische zeezoutparels.

/

Euphoria Retreat - Mystras, Griekenland

Deze wellness bestemming biedt een totaalervaring aan zijn gasten, met de focus op een fysieke en emotionele  transformatie. Het Euphoria Retreat in Mystras stelt een gepersonaliseerd wellnessprogramma op die focust op vijf elementen: aarde, water, vuur, water, hout en metaal, met telkens hun bijhorende energieën en emoties. Op het menu staan verschillende behandelingen die specifiek op ontgifting, relaxatie, gewichtsverlies en interne en externe uitstraling werken. New year, new me?

/

Lefay Resort & SPA Dolomiti - Pinzolo, Italië

Ergens temidden van de Dolomieten, één van de beschermde stukjes natuur die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt, ligt het Lefay Resort & SPA Dolomiti. Deze wellness bestemming is dè plaats die zijn gasten in contact brengt met de ongerepte natuur van de regio: in de zomer lokken de Dolomieten heel wat wandelaars met zijn weelderig groene natuurgebieden, terwijl deze regio tijdens de winter een geliefd skigebied wordt. Deze wellness bestemming is bekend om zijn combinatie van traditionele massagetechnieken met een techniek die lichaamspunten en energie-meridianen stimuleert.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou