Travel

De 7 mooiste natuurlijke zwembaden die doen dromen van reizen

Natuurlijke zwembaden zijn echte unieke natuurfenomenen. De moeite waard om je trip op af te stemmen: deze 7 adembenemende natuurwonders over de hele wereld!
Reading time 4 minutes

Natuurlijke zwembaden van de natuur zijn niet alleen waanzinnig mooi maar zorgen ook voor de perfecte verkoeling aan  reizigers die liefst de overbevolkte stranden vermijden. Ontdek deze 7 pareltjes van over de hele wereld, omringd door een ongeloolijk decor. Puur natuur!

Lagunes in het Lençóis Maranhenses National Park

Witte zandduinen omringen de ongelooflijke lagunes van het Lençóis Maranhenses National Park. Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op dit natuurgebied. Lagunes van een groter kaliber vind je onder andere in Lagoa Azul en Lagoa Bonita.

 

 

Sol de Mañana-bekkens in Bolivia

Beeld je een samensmelting van geisers, fumarolen, modderbaden en thermale baden in, allemaal op één plek. In de provincie Sud Lípez vind je dit unieke plaatje.

 

 

Het natuurlijke aquarium van Nieuw-Caledonië

Zwem langs kleurrijke vissen en zeldzame koralen op Ilha da Maré, temidden van een natuurlijk zwembad met kristalhelder watern van het Natural Aquarium. Een paar kilometer later vind je de Pethoen-grot en sluit je het bezoek af met een gouden sleutel!

 

 

Virgin Gorda Pools

Verbazingwekkend! Laaf je aan het blauwe water aan de stranden van Virgin Gorda en trakteer jezelf op een waanzinnige tocht door de bergen, waar tal van luxe resorts verborgen liggen.

 

 

Greenly Beach-zwembaden in Australië

Een kleine lagune in het zuiden van Australië, omgeven door ongelooflijke en sculpturale rotsen, waar je geniet van een moment van rust, weg van de drukte.

 

 

De Ik Kil cenote in Mexico

Cenote Ik Kil, gelegen in de buurt van Chichen Itzá, staat bekend bij reizigers om zijn buitenaardse schoonheid. Met een duizelingwekkende diepte van ongeveer 40 meter onder de grond, is dit een verplichte stop als je de Riviera Maya bezoekt. Al is het maar om te genietn van dit natuurwonder.

 

 

Grotta della Poesia in Puglia

De legende vertelt dat een beeldschone prinses ooit in deze wateren zwom. Ja, we voelen ons ook uitverkoren als we dit natuurlijke zwembad in Italië betreden.

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou