Travel

L'Europe Amsterdam opent weer haar deuren

Het herontwerp van het oudste luxehotel van Amsterdam weerspiegelt de identiteit van deze bruisende stad. De historische pracht en de internationale charme van het hotel ontmoeten tijdloos design en verfijnde elegantie. Een echte aanrader om te bezoeken!
Reading time 2 minutes

"We zijn erg trots om de resultaten van ons herontwerp aan onze gasten en de rest van de wereld te laten zien. De hele begane grond heeft een geheel nieuwe look gekregen en er zijn nieuwe aanbiedingen aan het hotel toegevoegd. De L'Europe slaat een brug tussen het verleden en het heden en is klaar om een nieuw hoofdstuk in zijn interieurontwerp te beginnen. Het is warm, comfortabel, intiem, verfijnd en weerspiegelt de omvang van de rijke geschiedenis van ons hotel. Het creëert een nieuwe dynamiek voor zowel hotelgasten als de lokale bevolking '. zegt directeur Edward Leenders.

1593158883921246 03. interior lobby 2 de l europe amsterdam1593158884255710 07. interior library room 2 de l europe amsterdam
Afbeelding 1: lobbyinterieur; Afbeelding 2: Bibliotheekkamer

De gerenommeerde Amsterdamse ontwerpstudio Nicemakers was verantwoordelijk voor het interieurontwerp van de lounges, de openbare ruimtes, de besloten evenementenruimtes, de drie restaurants en bars. Met behoud van het kenmerkende statige karakter van het hotel, koos het bedrijf voor warme kleuren en combineerde het unieke objecten met antiek en op maat gemaakt meubilair om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Het resultaat: een nieuw interieur dat de historische pracht en internationale charme van het hotel uitstraalt met tijdloze stijl en verfijnde elegantie in de wereld van Original Amsterdam Luxury. Tijdloos klassiek, elegant en vrouwelijk design, doordrongen van de gedurfde geest van Amsterdam.

1593158884582060 06. interior library room 1 de l europe amsterdam
Library Room De L'Europe

Over De L'Europe Amsterdam

De geschiedenis van Hotel De L'Europe Amsterdam gaat terug tot 1896. Het hotel is ooit gebouwd op de overblijfselen van de oude stadsmuur en is uitgegroeid van een exclusief hotel in het stadscentrum tot een kenmerk van de Amsterdamse cultuur en stijl. De L'Europe Amsterdam biedt haar gasten 111 kamers en suites.

In de kelder bevindt zich een luxe spa- en wellnessgedeelte. Het hotel biedt zijn gasten ook verschillende restaurants en bars. In het Bord'Eau restaurant is de beroemde chef Bas van Kranen verantwoordelijk voor de keuken, de Brasserie Marie en Freddy's Bar, de legendarische bar, waar eerder Freddy Heineken graag stopte om te ontspannen. De huisbewaarders van De L'Europe, de Clefs D'Or, wijzen u graag op het beste en lokale wat Amsterdam te bieden heeft.

Meer informatie is beschikbaar op www.deleurope.com

 

Foto's: PR

Lees ook

Aanbevolen voor jou