Travel

Hotspot: W Ibiza, een feestelijke plek waar je de nazomer kunt vieren

Kleurrijk en feestelijk, het nieuwe hotel in Santa Eulalia belooft een inhaalsessie voor feestvierders.
Reading time 2 minutes

De subtiel geparfumeerde lobby, waar een paar zwevende noten van balearische housemuziek weerklinken... Feestelijk en ontspannen blijft het W Ibiza trouw aan de reputatie van zijn moederbedrijf, een favoriet van het internationale feestpubliek.

Hetzelfde geldt voor de uitgestrekte onberispelijke suites, met panoramisch uitzicht op de Grande Bleue en op de fitte meisjes die midden in een fotoshoot voor Instagram zitten. De strategisch geplaatste spiegels nodigen uit tot het nemen van een selfie en niets is aan het toeval overgelaten, van de prachtige Taschen boeken gewijd aan het witte eiland op de salontafels tot de tie and dye van de gordijnen. 

Laten we er geen doekjes om winden: als je op zoek bent naar een toevluchtsoord in de wildernis of als het idee alleen al van het betalen van een toegangsprijs van bijna 20 euro weerzinwekkend is, sla het dan over. Het is eerder een glanzend toevluchtsoord voor CSP+-millennials die voor de tweede zomer op rij niet zonder clubs en dj-sets kunnen. De plek doet soms denken aan een reality-tv-set, van de Barry's Bootcamp-achtige fitnessruimte tot de veelkleurige buitenjaloezieën, en niet te vergeten het toepasselijk genaamde 'wet deck' waar sexy Amazones uit heel Europa aan cocktails nippen terwijl ze aan hun kleurtje werken.

/

Wie ontmoeten we? Grote namen uit de Premier League en incognito voetballersvrouwen, influencers, hoofdrolspelers uit de entertainmentwereld en een handvol levensgenieters die het niet erg vinden om wat geld uit te geven, zolang ze maar wat kunnen drinken. 

Speciale vermeldingen: het uitstekende gezonde ontbijt in het Ve Café en de betoverende zonsondergangen op de Glow Rooftop, de massages in de futuristische spa met zijn jaren 80 nachtclubuitstraling, en niet te vergeten de gezellige babyclub met zijn poëtische inrichting.

 

Carrer Ricardo Curtoys Gotarredona 37, 07840 Santa Eulalia del Río

Informatie en reserveringen op marriott.fr

Tags

ibiza
vacances
hotel

Lees ook

Aanbevolen voor jou