Travel

De meest duurzame escapade in de Belgische natuur: cabins in the park

Kom tot rust op een bijzondere locatie en droom weg in de meest comfortabele slaapsetting. 'Cabins in the park' zorgt voor die nodige escapade weg van het rumoer van de stad.
Reading time 2 minutes
© Cabins in the park

Met het oog op een rustgevende zomer dichtbij huis, rijzen de glampings en boomhutten als paddestoelen uit de grond. Eén daarvan sprong ons in het oog, al was het door de oogverblindende spiegelwanden, die een bizar mooi beeld opleveren in hun groene omgeving. Het concept is afkomstig van bedden- en matrassenmerk Auping en de modulaire cabins van Tortiga. De twee laten de Belg duurzaam en dichtbij thuis dromen, door hun gemeenschappelijke visie op vlak van duurzaamheid, design en slaapcomfort in deze samenwerking te combineren. Genieten en tot rust komen in een cabin ver weggedoken in het bos: wat moet een mens nog meer tijdens een derde lockdown?

1617015251412824 unnamed 3 1617015251525547 unnamed 4
© Cabins in the park

Verscholen in de natuur vind je in het Park van Beervelde 3 unieke cabins om te kunnen onthaasten. Geen Zoom calls, geen afleiding en even helemaal weg uit je normale omgeving. Iets waar we toch allemaal naar snakken op dit moment. De modulaire cabins kaderen bovendien binnen het concept “when architecture meets nature”: niet alleen de buitenkant is een visuele verrassing, ook het interieur is een streling voor het oog. Het design van de Auping bedden werd zorgvuldig afgestemd op de sfeer in elke cabin.

1617015370480738 unnamed 5 1617015370543768 unnamed 6
© Cabins in the park

“Qua visie op duurzaamheid, design en comfort zitten we op dezelfde golflengte als Auping. Het circulaire karakter – je slaapt in de vakantieverblijven op de circulaire ‘Evolve’ matras – is belangrijk voor ons. We gebruiken ook enkel recycleerbare materialen voor onze cabins. Dit proberen we waar mogelijk door te trekken in het interieur. De cabins hebben een minimale impact op de omgeving en blenden zo mooi met de natuur.” - Nicolas Verbrugge.

 

Cabins in the park

Kasteeldomein Park van Beervelde
Toverstraat 6
9080 Beervelde
www.cabinsinthepark.be

Lees ook

Aanbevolen voor jou