Travel

Bvlgari Hotel: we kennen de locatie van het nieuwste hotel dat opent in 2022

Naast de 6 Bulgari Hotels and Resorts Collection in Milaan, Londen, Bali, Peking, Dubai, Shanghai, en met de nog te openen hotels in Parijs, Moskou en Tokio, komt dit hotel naar Bvlgari's thuisstad: Rome. En dat wordt op bijzondere wijze gevierd.
Reading time 2 minutes
© Bvlgari

Voor op je to-go list: het Bvlgari Hotel Roma dat in 2022 zal openen. Het beautymerk breidt namelijk zijn imperium uit met een luxeverblijf in Rome, de hometown van Bvlgari. Het hotel zal een prachtig gebouw betrekken waarbij het Italiaanse architectenbureau Antonio Citterio Patricia Viel verantwoordelijk is voor zowel het architectuurproject als het interieurontwerp. In totaal zullen er meer dan 100 kamers komen, waarvan de meeste suites.

Waarom dit hotel de perfecte uitvalbasis is? Misschien vanwege het scala aan extra faciliteiten, waaronder een high-end spa met een binnenzwembad en een state-of-the-art fitnessruimte die de exclusieve trainingsmethode van Bvlgari biedt. Het prestigieuze "Il Ristorante", wordt samengesteld door Michelin-sterrenchef Niko Romito en zal zich net als The Bvlgari Bar bevinden op de bovenste verdieping om een ongeëvenaard uitzicht op de stad te garanderen. Maar er is meer: het Bvlgari Hotel Roma zal ook een leeszaal presenteren met een collectie van kostbare boeken gewijd aan de geschiedenis van de juwelen. We vragen ons af of we het hotel nog wel uit zullen komen, wanneer het eenmaal staat.

1593780114578242 bhr frezza notturna
© Bvlgari
1593781267596391 bhromaterraceview
© Bvlgari

In de architectuur is een unieke link te vinden met de visie van keizer Augustus: de statige stenen die in het keizerlijke Rome worden gebruikt, zien we terug om evenwicht te brengen. We zien tevens kleine maar krachtige details, evenals rijke texturen die contrasteren met de architectonische essentie van het gebouw. De verschillende verwijzingen naar het unieke Romeinse erfgoed worden naadloos gecombineerd met de hedendaagse en tijdloze stijl van Bvlgari.

Het tekenen voor de bouwplannen van het hotel wordt groots gevierd (Italiaanse designer + z'n heritage = een ode brengen), Bvlgari creëerde namelijk een bijzonder sieraad: "The Bvlgari Ospitalità Italiana Necklace", een witgouden choker verrijkt met 10 verschillende edelstenen, elk van hen zorgvuldig afgestemd op de luxe bestemmingen van de Bvlgari Hotels & Resorts collectie: Milaan, Londen, Bali, Peking, Dubai, Sjanghai, en met de nog te openen hotels in Parijs, Moskou, Tokio én natuurlijk Rome. Het kleine kunstwerkje is een uniek stuk en op maat gemaakt.

1593780128424634 oi 6mb
© Bvlgari

Lees ook

Aanbevolen voor jou