Travel

Benedict Noordwijk: het nieuwe appartement-hotel waar kustleven en kunst samenvloeien

Benedict Noordwijk is een fonkelnieuw boetiek appartement-hotel in Nederland op anderhalf uur van de Belgische grens. Relaxen in het design penthouse, stranden en wellness op een steenworp afstand, wandelen in de natuur: unpluggen doe je hier! We reisden af naar de ontspannende plek.
Reading time 2 minutes
© Benedict Noordwijk

Noordwijk aan Zee

Het charmante Nederlandse Noordwijk aan Zee is één van de populairste strandbestemmingen van Zuid-Holland. Het ligt in het hart van het Nationaal Park Hollandse Duinen, een stukje natuurlijk erfgoed dat wordt gekoesterd om haar afwisselende landschap van natuurlijke duinen, bossen, bloemenvelden en haar dertien kilometer lange, ongerepte strand. Bovenop de hoogste duinen ligt appartement-hotel Benedict, een collectie van vierentwintig appartementen die weids uitzicht bieden op de zee, op een rustgevend natuurpark en op de iconische bollenvelden. En net zoals de schelpen op het strand, zijn geen van Benedict's appartementen hetzelfde.

1642064703071769 benedict noordwijk frederik vercruysse
© Benedict Noordwijk

Design van Paul Linse en Ann Demeulemeester

Bereid je voor op het beste, van linnengoed van de hoogste kwaliteit tot handgemaakte Italiaanse meubels. Het interieur is ontworpen door Paul Linse van Studio Linse, die eerder ontwierp voor het Royal Opera House in Londen, het Rijksmuseum en hotel The Dylan in Amsterdam. De muren van het hele complex zijn versierd met een zorgvuldig samengestelde collectie kunst. Het gemeenschappelijke Salon, waar je kunt samenkomen voor goede gesprekken, een glas wijn of om de krant te lezen, is uitgerust met de beste wijnen en prachtige producten, zoals een handgeschilderd servies van Ann Demeulemeester.

1642064728441826 benedict noordwijk by frederik vercruysse 0121642064728521762 benedict noordwijk by frederik vercruysse 013
1642064735072748 benedict noordwijk by frederik vercruysse 014
© Benedict Noordwijk

Onze absolute aanrader is de penthouse. Je staat op met een adembenemend uitzicht vanaf de uitgebreide terrassen, kan er een stortbad nemen in een dubbele regendouche, en badderen in een bad op pootjes onder de sterrenhemel - alles ademt luxe en ontspanning.

 

Appartementen (2 tot 6 gasten): €179 - €499 per nacht
Penthouse (2 gasten): €449 - €599 per nacht

Benedict Noordwijk
Prins Hendrikweg 19
2202EC Noordwijk aan Zee

Lees ook

Aanbevolen voor jou