Travel

Barbie's droomvilla in Malibu is eindelijk te huur via Airbnb

Een kinderwens die uitkomt! Barbie's Dreamhouse in Malibu in Californië bestaat echt en zal te huur zijn via Airbnb. Snel zijn is de boodschap want dit roze universum is slechts voor 2 nachten éénmalig te reserveren voor slechts 60 dollar per nacht!
Reading time 2 minutes

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van het merk Barbie, opent de iconische Mattel Dream Plastic Doll zijn eigen  "Dreamhouse" in de hills van Malibu, Californië. Het roze universum van B bestaat uit meubels die zowel vintage en moderne invloeden kregen, van roze, fluwelen stoelen, een goed gevulde walk-in dressing en het infinity-zwembad met waanzinnig uitzicht op de Californische kust. Het goede nieuws? Dankzij Airbnb kunnen vier gelukkige bezoekers hier twee onvergetelijke nachten doorbrengen.
 

Op het programma? Bezoek het "Dreamhouse" en al zijn waanzinnige faciliteiten, zoals de bioscoopzaal, de vrijetijdsworkshop, het sportveld, de meditatieruimte, een lunch op de patio en de volledig uitgeruste keuken (waar wij met plezier achter het aanrecht zouden staan). 

Daarnaast zullen de lucky ladies ook persoonlijkheden ontmoeten waar Barbie ongetwijfeld mee bevriend zou zijn in het echte leven. Zoals de beroemde kapster Jen Atkin waar de uitverkorenen zullen genieten van een make-over door kappers van het Mane Addicts Creator Collective. Daarnaast een individuele schermles met Ibtihaj Muhammad, die enkele medailles op zijn naam heeft staan, een interactieve kookcursus met één van de meest gerenommeerde chef-koks van Malibu, Gina Clarke-Helm van Malibu Seaside Chef en daarbovenop een rondleiding achter de schermen van het Space Center Columbia Memorial met Jill Meyers.

/

Om in Barbie's "Dreamhouse" te verblijven, moet je op 23 oktober om 20.00 uur gekluisterd achter je PC zitten. Om op airbnb.com/barbie als eerste je verblijf te boeken. Het huis is geschikt voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers. Om deze unieke gebeurtenis te vieren, doneert Airbnb de opbrengsten aan het GoFundMe-initiatief van het Barbie Dream Gap Project. De reservering is helaas eenmalig en geeft de gelukkige huurders de kans om er twee nachten te slapen van zondag 27 tot dinsdag 29 oktober 2019.

Tags

vacances

Lees ook

Aanbevolen voor jou