Travel

Thuis op reis: luxe stekjes voor een lang weekend onder de Marokkaanse zon

Ergens in Marokko kwamen we enkele villa's en riads tegen om van te dromen. Stuk voor stuk unieke en luxueuze stekjes om je thuis te voelen. Maar dan even weg van huis. Wij zijn al aan het inpakken.
Reading time 2 minutes

Dar Zitoun - Imsouane

Ergens tussen Essaouira en Agadir, nestelt zich het kleine vissersdorpje Imsouane neer,  een toevluchtsoord voor surfers over de hele wereld. De reden? Eén van de langste golven ter wereld strekt zich hier uit in de baai. Exact op deze plaats, vanuit vogelperspectief op een azuurblauwe oceaan, verwerpt Dar Zitoun de kunst van het leven in een herinterpretatie van de Marokkaanse stijl. Een witte villa contrasterend met het diepblauwe water van het zwembad, waar indrukwekkende ruimtes een unieke stijl van boho met modernisme combineert. Naast de suites en slaapkamers in de villa zijn er sinds kort ook bungalows te huur. Om er ineens met heel de familie neer te strijken. Een streling voor het oog en een plaatje voor vakantiekiekjes. 

/

Vila Bea - Moulay Bousselham

In het hartje van de magische lagune van Moulay Bousselham, brengt Vila Bea een ode aan finesse. Acht kamers die stijlvol ingericht zijn in harmonie met de omgeving, een zwembad dat lijkt over te vloeien in de oceaan en een adembenemend panoramisch zicht zijn slechts enkele troeven van deze villa aan zee. Wij zijn voor minder overtuigd!

/

Salut Maroc - Essaouira

Een kunstzinnig pareltje, kleurrijk, ongerijmd, excentriek! De uitgelezen plek voor een nieuwe ervaring op je travel bucket list. Contrasten in het decor en clashende kleuren brengen net evenwicht in deze visuele ontdekkingsreis. Deze riad in de Medina van Essaouira met 11 uitbundig ingerichte kamers, dompelt ons onder in een sprookjesachtige wereld. Onze highlight? Het waanzinnig zicht vanop het dakterras.

/

Tags

vacances

Lees ook

Aanbevolen voor jou