Juwelen & Horloges

Unbound Babes 'Palma': knappe ring en ondeugend speeltje

Niets is wat het lijkt. Zo ook niet de 'Palma' van Unbound Babes. Het ziet eruit als stijlvolle ring maar eigenlijk is het een ondeugende speeltje voor intieme verwennerij. Tegelijkertijd fashionable zijn en altijd je spullen bij de hand hebben ? Moet kunnen.
Reading time 1 minutes

'Palma' door Unbound Babes is een waterdicht speeltje vermomd als sieraad dat kan draaien, kantelen en worden getikt om verschillende vibraties te produceren. Gemaakt van chirurgisch roestvrij staal, is dit verwending bevestigd aan een ring zodat deze ook als, jawel, ring kan worden gedragen. De gefacetteerde vorm van dit intieme hebbeding loopt taps toe aan één uiteinde en creëert een facettenoppervlak dat van toepassing is op, jawel, intieme delen.

1563540581197127 palma unbound babes sex toy 2

Wie dacht dat dit het zoveelste speeltje is op de markt, die heeft het mis. 'Palma' is het resultaat van de New Yorkse startup Unbound Babes voor en door meiden. Daar hadden ze genoeg van het zoveelste speeltje bedacht door mannen. Ze vonden de traditionele objecten in die niche vaak te technisch en te artificieel. Niet zelden hebben de traditionele speeltje praktisch ook teveel omhanden eer je ermee aan de slag kan, vonden ze. Daarom bedachten ze een fashionable hebbeding dat je altijd bij de hand hebt en dat je op een spontane manier zo in je naughty routine kan integreren. Voor diegenen die niet direct zijn geïnteresseerd:  de esthetiek van de ring op zich kan ook best bekoren. Koop de 'Palma' dan misschien enkel om er goed uit te zien. Voor wie het aanbelangt. 

1563540322827405 palma unbound babes sex toy

Lees ook

Aanbevolen voor jou