Art & Culture

WIN: Desperados brengt het feestje naar je tent op Extrema Outdoor

Kruip binnen door een klein tentje en laat je verrassen door de ultieme party experience. Desperados verrast met een camping party op Extrema Outdoor.
Reading time 2 minutes

Ben jij zo een festivalganger die naast het festival ook graag op zoek gaat naar avontuur op de camping? Dan hebben wij goed nieuws voor je: Desperados - 's werelds eerste bier dat gearomatiseerd is met tequila- heeft namelijk een leuke verrassing voor de campinggasten van Extrema Outdoor. Wanneer je door het geheime tentje met Desperados branding naar binnen kruipt, kom je zaterdag van 12-16u op een exclusief Desperados feestje terecht!

De Belgische artiest Yann Laissy 'Pache' heeft een concept uitgedacht dat het feestje naar een nieuw niveau tilt: “Een tent is doorgaans te klein om een feest in te hosten, dus hebben we dat creatief opgelost.” Het resultaat is een XXL-kampeertent waarin een ‘epic party’ plaatsvindt. Dit Belgische initiatief komt er in navolging van de Desperados-feestjes die al eerder plaatsvonden in Polen en Duitsland. In Polen werden gasten bijvoorbeeld gevraagd hun smartphone aan de deur af te geven en werd er een lichtkunstwerk gebouwd met alle gsm’s, en in Duitsland werd een personenwoning eenmalig het decor van een wild feest.

Met het 'Epic Parties Imagined By You' wil Desperados je feestdromen vertalen naar de werkelijkheid. Je kan deze dromen dan ook delen op social media via #WeAreTheParty en wie weet is het volgende feestje jouw idee dat uitgebracht wordt.

Het verborgen feestconcept is open op zaterdag 8 juni van 12u ’s middags tot 16u op de camping van Extrema Outdoor. DJ John Noseda speelt er een set van 4 uur. Ben jij er graag bij? Goed nieuws, wij geven 5 duotickets weg voor Extrema Outdoor op zaterdag 8 juni, zodat jullie het feestje vanop de eerste rij kunnen meemaken. Neem snel een kijkje op onze Instagram om deel te nemen.

 

 

1558967401565260 karolina gilon instigator of the party idea1558967596827629 desperados essentials europe houseparty product still lifestyle 3 2 17
1558967401596880 linked together 1 800 phone screens created the largest ever video light show at a house party

Lees ook

Aanbevolen voor jou