MODE

Mode

14 zwarte modeontwerpers die het modelandschap in België herdefiniëren

Black History Month is op 1 februari 2021 gestart en herlanceert het debat rond inclusiviteit in de mode-industrie. Zwarte modeontwerpers zijn vaak de grote afwezigen op internationale mode-evenementen. Hoe is de situatie in België? Van Margiela tot Dries Van Noten tot Anthony Vaccarello, om er maar enkele te noemen, België is een bakermat voor getalenteerde, internationaal gerenommeerde ontwerpers, maar er zijn nog te veel ontwerpers die onzichtbaar blijven door het problematische gebrek aan inclusiviteit en diversiteit dat alomtegenwoordig is in de mode. Een overzicht van zwarte ontwerpers die hier verandering in proberen te brengen door de diversiteit van hun ontwerpen naar voor te brengen.

BEAUTY

Beauty

Kappers terug open: 6 fouten die je kan vermijden tijdens je eerste kappersbezoek

13 februari is het zo ver! Het is nog wachten op de finale bevestiging maar het ziet er naar uit dat kappers opnieuw open gaan in België. Ontdek hier onze 6 gouden tips voor een succesvol kappersbezoek!

ART

Art & Culture

De 5 meest populaire K-Pop bands die je moet kennen

Van Blackpink's edgy stage outfits tot BTS designerlooks, deze K-pop bands weten hoe ze zich moeten kleden. De kenmerkende K-pop stijl is een wereldwijd fenomeen geworden dankzij deze 5 groepen.

ART

FOOD & TRAVEL

Travel

De ultieme vakantie voor body en mind in 2021: The Renewal, in Portugal

Corc Yoga ‘The Renewal’ biedt de ultieme vakantie om terug op te laden na een lange periode van lockdowns: van 27 juni tot en met 3 juli dompel je je onder in yoga en wellness, in een uniek, ecologisch kader.